Wie zijn wij


Rietdekkersbedrijf Harms is al meer dan 30 jaar actief in het leggen van rieten daken. Of het nu gaat om het rietdekken van een boerderij of een villa, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook kleinschalige klussen zoals het rietdekken van tuinhuisjes, verbouwingen en het onderhoud van het rieten dak behoren tot onze werkzaamheden.

Het meedenken, adviezen geven en zoeken naar een goede en creatieve oplossing bij verbouwingen, renovaties en nieuwbouw projecten staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaring heeft geleerd dat goed overleg tussen rietdekker en klant tot een mooi en goed eindresultaat leidt.

Het vrijblijvend bijwonen van  bouwvergaderingen en overleg met de architect rekenen wij - indien de klant dat wenst - ook tot onze taak.

 

     
kobus-rietdekken-esstraat/kobus-rietdekken-esstraat.jpg

Het Nederlandse riet dat door ons rechtsreeks vanaf de rietteler wordt ingekocht en grondig wordt gekeurd op kwaliteit en duurzaamheid, staat garant voor een mooi en technisch goed rieten dak.

Aangezien de Nederlandse markt niet altijd over voldoende riet beschikt, wordt er ook riet uit het buitenland betrokken. Ook dit riet wordt met zorg ingekocht om onze kwaliteit te waarborgen.